O nama2022-05-24T11:01:56+02:00

O nama

Istorijat

Godine 1997. na porodičnom imanju u mestu Padej u Severnom Banatu, Yugomedic započinje svoju proizvodnju higijenskih proizvoda pod rukovodstvom Đurđulov Jugoslava kao osnivača kompanije. Jugoslav visoko obrazovani stručnjak svoje dugogodišnje stečeno iskustvo, kako u kompanijama u zemlji tako i u inostranim kompanijama Johnson&Johnson, uspešno implementira u poslovanje Yugomedic-a. Tokom sledećih par godina nastupaju veoma teški uslovi poslovanja zbog nastale situacije u zemlji ali uprkos tome Yugomedic ipak ostvaruje uspešnu saradnju sa mnogim kucima i plasira svoje proizvode.

2002. godine Yugomedic svoj proizvodni prostor sa dotadašnjih 300m2 širi na 600m2 i povećava kapacitet svoje proizvodnje. Konstantno prateći potrebe tržišta proizvodni asortiman se iz godine u godinu uvećava a kao dopuna proizvodnog asortimana uvoze se proizvodi poznatog brenda Orchidee.

Godine 2005. nakon završenih studija Jugoslavu se priključuje njegov sin Đurđulov Vladimir. Sveže stečeno znanje Vladimir prenosi i razvija poslovanje Yugomedic-a u narednim godinama.

2007. godine kao potvrda jednog uređenog i zdravog poslovnog sistema kompanija Yugomedic uvodi standard ISO 9001 i posluje prema zahtevima menadžment kvaliteta. Kupci sada već uveliko prepoznaju kvalitet Yugomedic proizvoda i svoje poverenje nude kroz svoje zahteve za proizvodnjom robnih marki. Na ovom polju ostvaruju se saradnje sa mnogim najznačajnijim trgovinskim lancima u zemlji.

2009. godine Yugomedic sa švajcarskom kompanijom kao partnerom osniva društvo Cottonmedic specijalizovano za proizvodnju higijenskih tampona. Proizvodnja se pokreće na najnovijoj modernoj tehnologiji uz podršku proizvodnih linija Yugomedic-a. Ubrzo higijenski tamponi počinju da se izvoze u mnoge zemlje širom sveta.

2010. godine Yugomedic nastavlja sa proširenjem svog proizvodnog prostora te počinje gradnja potpuno nove hale od 1000m2 pored već postojeće od 600m2.

Do 2016. godine Yugomedic broji preko 20 zaposlenih koji vredno i uspešno rade na pozicioniranju Yugomedic-a na tržištu kao cenjenog proizvođača higijenskih i pomoćnih medicinskih proizvoda od čistog pamuka.

Yugomedic konstantno proširuje svoj proizvodni asortiman sa novim pamučnim proizvodima. Takođe razvoj PL brendova za mnoge klijente postaje jedna od specijalnosti Yugomedic-a.

Ova godina će biti upamćena zbog velikih promena u poslovanju kao posledica novog virusa Covid 19. Yugomedic kao odgovorna kompanija poštuje sve propisane mere dok predano oblikuje svoje poslovanje prilagođavajući se novoj situaciji. Webshop kao nova opcija kupovine je od sada u potpunosti funkcionalna tako da možete kupiti pamučne proizvode iz našeg kompletnog proizvodnog asortimana putem interneta.

Razvoj i proširenje proizvodnog asortimana je nešto na čemu svakodnevno radimo. U širokoj ponudi pamučnih proizvoda na tržištu kupci prepoznaju vrhunski kvalitet koji nudimo i od koga ne odstupamo.

Title

Go to Top