Opšte informacije

Yugomedic doo proizvođač i trgovac kroz svoju online prodavnicu štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj meri. Lični podaci korisnika su jedna od oblasti kojima posvećujemo izuzetnu pažnju, poznavajući osetljivu prirodu ovog područja.

Yugomedic doo se obavezuje da će podatke dobijene od korisnika koristiti samo u cilju obavljanja ugovorenog posla i da prikupljene podatke neće koristiti u bilo koje druge svrhe, niti da će iste učiniti dostupnim trećem licu.

Vaši podaci se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima koji rade na prodaji i isporuci robe, a koji su dužni sprovodi Politiku privatnosti zaštite kupca korisnika.

Yugomedic doo se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ilinezakonitih aktivnosti korisnika.

Sve promene uslova postaju važeće tek nakon objavljivanja na ovoj strani.

Prikupljanje informacija

U smislu sprovođenja online prodaje, potrebni su nam samo Vaši osnovni podaci:

  • ime i prezime
  • adresa i poštanski broj
  • e-mail (korisničko ime)
  • naziv pravnog lica i PIB (ukoliko je kupac pravno lice)
  • kontakt telefon (ako je moguće broj mobilnog telefona)
  • druge podatke koje korisnik dobrovoljno unese u obrasce u online prodavnici
  • druge podatke koje korisnik dobrovoljno dodaje kasnije u svoj profil

Na osnovu tih podataka moći ćemo da isporučimo željenu robu i informisati Vas o trenutnom statusu Vaše porudžbine.

Za tačnost, potpunost i ažuriranje podataka koje unose korisnici, Yugomedic doo nije odgovoran.

Upotreba informacija

Sve podatke koje prikupimo kroz online prodavnicu (podaci o proizvodima koji se kupuju) biće pažljivo analizirani što će doprineti poboljšanju naše ponude kao i izgled naše stranice, sve u cilju pružanja pravovremenih informacija i omogućavanja sigurnije i brže kupovine.

Cookies i IP adrese

Trgovac svakom korisniku na početku svakog korišćenja onlajn prodaje dodeli kolačić zaidentifikaciju, praćenje korpe i obezbeđivanje sledljivost (tzv “kolačića”) koji se čuva u memoriji servera samo za vreme trajanja posete online prodavnicii biće izbrisan nakon jednog sata neaktivnosti. Trgovac takođe može daskladišti neke trajne kolačiće na računaru korisnika, kao što su na primer, identifikacioni broj korisnika u šifrovanom obliku da bi vas identifikovaosledeći put kada posetite prodavnicu ili ocenjujete proizvode, uz pomoć kojih korisnik zna koje stavke je već ocenio i, indirektno, spoljne servisne kolačiće Google Analytics koji služe za analiziranje poseta. Kako on nije u vlasništvu Yugomedic doo, za anonimnost i sigurnost tih podataka ne možemo garantovati niti se smatrati odgovornim.

Trgovac može koristiti ove podatke u anonimnom obrascu za svrhu statističke analize. Usvrhu pružanja sigurnosti na mreži, Trgovac takođe prikuplja IP adrese sakojima korisnici pristupaju online prodavnici.

Vaš Yugomedic doo